PROFILUL COMPANIEI

Având sediul în Remseck, Germania, firma SCHOLL Concepts GmbH satisface cerințele industriei de îngrijire auto de peste 50 de ani prin furnizarea de sisteme premium și inovatoare de îngrijire auto și de întreținere pentru industria de reparații auto și de vopsire.

Angajamentul și pasiunea noastră de a crea un finisaj perfect al vopselei ne-a transformat într-unul dintre liderii mondiali în domeniul soluțiilor inovatoare și personalizate, dar și în experți de vârf în domeniul soluțiilor comprehensive de finisare a vopselelor.

PRODUSE PREMIUM

Cultura noastră corporativă se concentrează asupra furnizării de produse și servicii premium. Pentru a implementa această strategie, urmărim o abordare integrată. Produsele și ideile inovatoare și unice de înaltă calitate se pot dezvolta numai atunci când această filozofie devine parte integrantă a culturii noastre corporative, iar toate procesele, facilitățile și echipamentele sunt adaptate pentru a satisface cerințele de cea mai înaltă calitate. Datorită denumirilor lor de marcă distincte, printre alte caracteristici, produsele noastre premium sunt ușor de identificat și se bucură de un nivel ridicat de cunoaștere.

CLIENȚII NOȘTRI

Printre clienții noștri din întreaga lume se află vopsitorii (B), detaileri exigenți (D), pasionați de mașini (E), producători bine cunoscuți în industria automobilelor (I), precum și constructori de iahturi și proprietari de bărci de lux în sectorul marin (M). Pentru a răspunde cererilor formulate de ei, produsele de înaltă calitate dezvoltate de SCHOLL Concepts sunt personalizate pentru a satisface cerințele specifice fiecărui segment individual de clienți. Pentru a facilita selectarea elementului potrivit de către clienții noștri, aplicăm un sistem de codificare a produselor care atribuie în mod clar unul sau mai multe segmente de clienți fiecărui produs din catalog (B, D, E, I, M).

EXPERTIZĂ ȘI EXPERIENȚĂ DE PESTE 50 DE ANI

De când s-a înființat sa, SCHOLL Concepts a fost și este o companie care evoluează pentru a răspunde cerințelor și provocărilor timpurilor schimbătoare. Fondată acum 50 de ani de Roland Scholl, compania este acum în mâinile celei de a doua generație și este condusă de Frank Scholl. Peste cinci decenii de expertiză și excelență, susținute de diligența germană, au pus bazele creării unor produse unice și inovatoare, care contribuie la consolidarea poziției noastre de lider mondial pe piața finisării vopselelor.

ONE-STOP-SHOP

Cu precizia unui ceas, soluțiile noastre complexe de finisare a vopselei sunt perfect potrivite pentru a se complementa reciproc. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării când vine vorba de aplicațiile produselor noastre. Pentru a garanta un finisaj perfect și fără cusur, oferim clienților noștri un burete asortat fiecărei pastă polish. Consultați următoarele diagrame pentru detalii despre combinațiile potrivite de pastă polish și burete.

MAȘINI DE VÂRF PENTRU CALITATE 100%

Mașinile folosite în sistemele noastre de producție sunt la fel de unice ca și produsele noastre. Probabil nu există niciun alt producător în întreaga lume care ar deține o unitate de producție capabilă să producă o gamă atât de largă de produse de înaltă calitate, care include bureți și paste polish care respectă cele mai înalte standarde. Pentru a satisface cererea din ce în ce mai ridicată pentru produsele noastre, ne-am modernizat aproape toate sistemele de producție și, în plus, am investit foarte mult în liniile de producție modulare și multifuncționale.